Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Śledzie korzenno-miodowe z zapachem jałowca"
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1455
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5072
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4905
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 186
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1455
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5072
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 4905
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 186
Składniki
Śledzie namocz w wodzie. Osącz, pokrój na kawałki. Cebule posiekaj, zeszklij na oleju. Wlej ocet, dodaj miód, wymieszaj.
Wsyp imbir, gorczycę, gałkę muszkatołową, ziele angielskie, słodką paprykę i jałowiec, wymieszaj. Oprósz ziołowym pieprzem. Ostudź. Marynatą polej śledzie. Odstaw na 1-2 dni w chłodne miejsce.
Przepis przysłała Ewelina Modelewska z Woli Miedniewskiej.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie