Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4453
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 19
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 45
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4453
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 19
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 45
Składniki
Wszystkie warzywa pokrój w kostkę, cebule posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Parówki pokrój w plasterki. Na rozgrzanym oleju zeszklij cebule i czosnek, dodaj wędlinę i podsmaż na złoty kolor. Całość przełóż do garnka i zalej 2 litrami wody. Wsyp zioła i dopraw solą, pieprzem oraz ostrą papryką.
Gotuj około 15 minut. Na tej samej patelni co cebule podsmaż pomidory i paprykę. Wsyp warzywa do garnka i gotuj jeszcze 15 minut. Pod koniec gotowania dodaj pokrojoną cukinię i koncentrat pomidorowy. Leczo zapraw zasmażką przyrządzoną z łyżki masła i mąki.Źródło: Na żywo