Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, mało słodki deser. Jeżeli ktoś nie musi dbać o linię może deserek dosłodzić.
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 22
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 21
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2683
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1124
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 22
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 21
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2683
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1124
Składniki
Truskawki rozmrozić, zmiksować w sokowirówce wraz z winem, jogurtem i cukrem. Galaretkę zmieszać z żelatyną, rozpuścić w szklance wody, wystudzić. Zimną galaretkę połączyć z truskawkami. Masą napełnić szklane pucharki do lodów. Deser wstawić do lodówki, poczekać aż zastygnie. Gotowy zastygnięty mus można zjeść w pucharkach lub wyłożyć na talerze i polać sosem czekoladowo- figowym. Sos czekoladowo- figowym: Rozpuścić czekoladę, dodać dżem figowy i wodę. Całość zagotować.
Smacznego!