Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zając z kremem"
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 509
Karkówka po kowbojsku to szybki i prosty w przygotowaniu wariant mięsa na gri...
Odsłon: 6764
Doskonałe danie na obiad jak i na kolację. Szybkie w przygotowaniu i tak samo...
Odsłon: 3750
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 121
Pyszne spaghetti z pulpecikami w aromatycznym sosie pomidorowym. Proste w prz...
Odsłon: 27
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 509
Karkówka po kowbojsku to szybki i prosty w przygotowaniu wariant mięsa na gri...
Odsłon: 6764
Doskonałe danie na obiad jak i na kolację. Szybkie w przygotowaniu i tak samo...
Odsłon: 3750
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 121
Pyszne spaghetti z pulpecikami w aromatycznym sosie pomidorowym. Proste w prz...
Odsłon: 27
Składniki
Ciasto: białka ubij na sztywno z cukrem i szczyptą soli. Dodaj żółtka z octem. Wsyp resztę składników. Wlej ciasto do natłuszczonej formy na zająca. Piecz 40 min. w temp. 180°C.
Krem: mleko zagotuj z cukrami. Ostudź. Margarynę zmiksuj z mlekiem w proszku oraz zagotowanym mlekiem.
Przekrój ciasto, przełóż kremem. Zająca udekoruj lukrem oraz cukierkami. Odstaw do stężenia.
Porcje 15. Przygot. 90 min. Cena 0,95 zł. Kalorie 284.
<strong>Przepis przysłała Zofia Vogt z Bielska-Białej</strong>Źródło: Bella Relaks