Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do dań głównych. Dobrze sprawdza się jako przekąska.
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 83
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 72
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 83
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 72
Składniki
Brokuły (różyczki) blanszujemy w osłodzonym wrzątku przez 4-5 min. Wyławiamy łyżką cedzakową. Cebulę kroimy w większą kostkę, szklimy na maśle, lekko oprószamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Do cebuli dodajemy różyczki i chwilę (2-3 min) smażymy (cały czas mieszając). Podajemy do dań głównych