Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki , grzybki, cebule i czosnek marynowany do tego majonez , musztarda francuska i koperek . Wszystkie składniki po połączeniu ze sobą smakują wspaniale.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Składniki
Marynowane grzybki , cebule , czosnek, ogórki pokrój w drobną kostkę , dodaj posiekany koperek .
Składniki na sos połącz ze sobą i połącz wszystko razem , dopraw solą pieprzem i dokładnie wymieszaj . Wstaw do lodówki na 2 godziny . Smacznego .