Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu taki chrzan gotowany robi się koniecznie na Święta Wielkanocne. Zastępuje on sałatkę, jest idealny z jajkami i do kanapek lub jako sos. Jest bardzo prosty w przygotowaniu.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Przygotowanie tego sosu jest wręcz błyskawiczne. Wszystkie składniki wrzucamy razem do miski i miksujemy. Można również wymieszać je rózgą kuchenną. Po wymieszaniu składników przelewamy do garnka i wstawiamy na kuchenkę na średnią moc. Gotujemy, aż uzyskamy konsystencję budyniu, aż puści oczko. I tak oto mamy gotowy pyszny sosik chrzanowy. U mnie podaje się go na zimno z wkrojonymi jajkami na stół jako jedną z przystawek zamiast sałatki.
Smacznego!