Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do mięs na zimno.
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 132
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 220
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 53
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 132
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 220
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 53
Składniki
Wykonanie: Jabłka i paprykę obrać i pokroić. Imbir zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki przełożyć do rondelka , zalać octem, posypać cukrem, przyprawami i mieszając gotować bardzo powoli przez 35 minut. Następnie przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem. Podawać do mięsa wieprzowego.