Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1752
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4782
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 108
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1752
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 61
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4782
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie, ostudzić. Szpinak podsmażyć na maśle, posypać czosnkiem granulowanym, ostudzić i drobno pokroić. W garnku wymieszać bryndzę, szpinak, jajko, czosnek pokrojony w kostkę i bułkę tartą. Na końcu dodać ryż. Masę przyprawić do smaku bazylią, chili, pieprzem. Formować kotleciki, smażyć na rozgrzanym oleju.
Jeżeli ktoś ma ochotę, kotleciki przed smażeniem można panierować w bułce tartej. Smacznego.