Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg ma smaczne i dość chude mięso jest mało ościsty i delikatny. Doskonale nadaje się do pieczenia i na grilla. Po upieczeniu jest jędrny i soczysty. Jednak żeby ryba była smaczna trzeba odpowiednio ją zamarynować najlepiej kilka godzin przed pieczeniem lub grillowaniem.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6467
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Składniki
Oliwę, musztardę, ocet, przeciśnięty przez praskę czosnek, cukier , curry, pieprz i sól mieszamy razem i nacieramy ryby. Cytrynę i limonkę kroimy w plastry i wkładamy między ryby. Posypujemy świeżymi ziołami. Tak przygotowaną rybę wkładamy na kilka godzin do lodówki.