Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z rybą, możesz dodać tuńczyka lub filety z makreli czy śledzi w oleju. Polecam
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 168
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 168
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Składniki
Jajka ugotuj, ostudź, obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Rybę rozdrobnij za pomocą widelca. Ogórki, cebulę oraz suszone pomidory pokrój w drobną kostkę. Koperek posiekaj.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, dodaj majonez, musztardę i śmietanę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Jeśli chcesz możesz wszystkie składniki zblendować na gładką masę.