Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe,pyszne "smarowidełko" do chleba :)
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 59
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 63
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 58
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 59
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 63
Składniki
Fasolę płuczemy i zalewamy wodą na noc.(Można również pastę zrobić z fasoli z puszki ) Następnego dnia fasolę gotujemy do miękkości i odcedzamy. Ugotowaną fasolę miksujemy z suszonymi pomidorami (odkładamy 1-2 pomidorów),pokrojonym czosnkiem,przecierem pomidorowym,oliwą z pomidorów i suszoną bazylią. Odłożone pomidory drobno kroimy,dodajemy do masy i mieszamy doprawiając pieprzem,solą i chili.Odstawiamy do lodówki do tzw.przegryzienia smaków.Smacznego:)