Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety już poza sezonem młodej kapusty, tak „ratować” trzeba się. I tak bardzo nam smakuje. Smacznie i na temat.
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 727
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 35
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4976
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 185
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 727
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 35
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4976
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 185
Składniki
Kapustę szatkujemy, lekko sparzamy we wrzątku z dodatkiem cukru. Studzimy. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Olej mieszamy z dressingiem, dodajemy do kapusty i marchewki, dokładnie mieszając. Do smaku doprawiamy solą, cukrem palmowym i pieprzem. Odstawiamy na 30 min w ciepłe miejsce, ponownie mieszamy i wstawiamy na godzinę do lodówki.