Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj sos koperkowy ,smaczny , prosty w przygotowaniu. Polecam
rondel, widelec, garnuszek, nóź, deska,
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 115
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1770
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4872
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 115
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1770
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 64
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4872
Składniki
Bulion podgrzewamy doprowadzając do zagotowania, podgrzewając dodajemy oczyszczony, opłukany i drobno poszatkowany koperek. Doprawiamy pieprzem i solą i na koniec zagęszczamy mąką rozmieszaną w śmietanie 30 % . Gotujemy do zgęstnienia sosu. Smacznego.
Sos wykorzystałam do ziemniaków z klopsem mielonym i surówką.