Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty i błyskawiczny rabarbarowy sos do mięs z grilla. Jeśli lubisz słodko-kwaśne połączenie smaków z lekką nutką ostrości, skorzystaj z naszego przepisu. Sos idealne będzie pasował również do wegetariańskich kiełbasek czy burgerów.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 109
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 228
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2237
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 400
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 271
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 109
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 228
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2237
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 400
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 271
Składniki
Rabarbar umyj, odetnij końcówki i obierz. Pokrój w małą kostkę.
Na rozgrzaną patelnię wysyp cukier, poczekaj, aż się rozpuści i wrzuć rabarbar. Cały czas mieszając, podsmażaj przez 2-3 minuty.
Następnie rabarbar przełóż do blendera, wlej oliwę i zmiksuj. Dodaj 2 łyżeczki francuskiej musztardy i całość wymieszaj.
Przełóż do słoiczka i serwuj do ulubionych mięs z grilla.