Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos serowy nie może być niesmaczny. ;) Podany z makaronem lub warzywami sprawi, że danie będzie wyborne.
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 176
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 309
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4369
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 176
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 309
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4369
Składniki
1. Zetrzeć ser żółty lub pokroić w drobną kostkę. 2. Pokroić szalotkę w drobną kostkę i przesmażyć ją na maśle. 3. Dodać śmietanę i bulion, zagotować. 4. Dodać ser żółty, doprowadzić do rozpuszczenia ciągle mieszając. 5. Przyprawić solą i pieprzem. 6. Sparzyć pomidora i obrać go. Następnie pokroić w kostkę i dodać do sosu, zagotować. Smacznego! :)