Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka, która pasuje do wielu dań mięsnych i rybnych. Jest zdrowa, tania i łatwa do przygotowania.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w paski. Jabłka umyj usuń gniazda i pokrój w pół plasterki. Ogórki kiszone pokrój w pół plasterki. Wszystkie składniki połącz ze sobą dodaj olej i świeżo zmielony pieprz.
Surówka przed podaniem możesz schłodzić około 30 minut w lodówce Smacznego.