Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie szparagi i bogaty w smaku sos to idealne połączenie smaków, co roku powtarzam ten przepis jak tylko przychodzi sezon na szparagi.
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 118
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1778
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 65
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4894
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 118
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1778
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 65
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4894
Składniki
Szparagi zielone- należy odłamać końcówki. Szparagi białe- należy obrać trzony obieraczką do warzyw. Ugotowałam je: 8 minut zielone, 12 min białe. W rondelku na ogniu rozpuściłam masło, dodałam mąkę rozmieszałam. Powoli zaczęłam wlewać mleko, żeby powstał gęstawy sos. Dodałam starty ser i parmezan, mieszałam, aż się rozpuściły. Doprawiłam solą, pieprzem i gałką. Gotowe! Smacznego :)