Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 229
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 156
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 333
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 229
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 156
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 333
Składniki
Szparagi umyłam, odłamałam włókniste końcówki. Szparagi wysmarowałam oliwą i wrzuciłam na ruszt. Gdy były rumiane i szparagi się zazieleniły to znak , ze są gotowe. Można też je usmazyć na pateni grillowej. Gorące szparagi posypałam startym serem. Smacznego :)