Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie zaczął się sezon na szparagi. Dziś do obiadu będą szparagi gotowane polane masełkiem i bułką tartą.
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 70
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12032
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1201
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 38
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 43
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1051
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 70
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12032
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1201
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 38
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 43
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1051
Składniki
1. Szparagi obieram od dołu do główki
2. Kroję na pól. Do obiadu wykorzystam górną połowę. 3. Dolną połowę kroje na kawałki (będą na zupę)
4. Wkładam do garnka z wodą. Dodaję lubczyk, sól, cukier. 5. Gotuje 15-20 min.
6. Na patelni rozpuszczam masło i dodaję bułkę tartą (zapraszam do mojego przepisu na bułkę tartą). Lekko przesmażam.
7. Szparagi wykładam na półmisek i polewam masłem z bułką tartą.