Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was propozycję na Wielkanoc a mianowicie pieczeń z jajem jeżeli zechcecie skorzystać
maszynka do mięsa, nóż, forma do pieczenia
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i dokładnie wymasować do połączenia się ze sobą wszystkich składników
Masę mięsną przełożyć do naczynia w którym można piec, ułożyć jajka ugotowane na twardo i nakryć pozostawioną resztą masy mięsnej. Piec w piekarniku ustawionym na 200 stopni przez godzinę plus czas na rozgrzanie, po upieczeniu pozostawić do całkowitego ostygnięcia
Pieczeń po ostygnięciu bardzo ładnie się kroi, dla większej ilości osób w rodzinie wystarczy zwiększyć ilość składników