Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ambrozja konfederatów"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 102
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 177
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2656
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2262
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 854
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 102
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 177
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2656
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2262
Składniki
Sposób przyrządzenia: Obieramy ananasa i wycinamy twardy trzon. Kroimy w kostkę i przekładamy do głębokiego naczynia. Dodajemy obrane i pokrojone pomarańcze.
Nacinamy je, by wypływał z nich sok. Wrzucamy wiórki i uzupełniamy syropem. Naczynie wstawiamy do lodówki na 2 godziny, by mieszanka puściła sok, który następnie serwujemy w wysokich szklankach.Źródło: Świat Seriali