Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 królowe w jednym pucharku- DYNIA, FIGA I KASZA JAGLANA!
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 150
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 569
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1531
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 150
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 569
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1531
Składniki
Kaszę jaglana opłukać i ugotować.
Dynię obrać ze skórki (odmiany hokkaido nie trzeba) i ugotować pokrojoną na duże kawałki, bądź upiec w piekarniku (lepiej smakuje pieczona).
Zblendować ugotowaną kaszę z dynią i bananem, a następnie dodać mleka i wymieszać.
Podać ze świeżą figą pokrojoną na ćwiartki.