Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta kawa świetnie nadaje się na popołudniowy relaks z książką. Polecam :)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Do płynnej masy dodajemy sól, cukier, pół szklanki wrzątku. Wszystko mieszamy na jednolitą masę i podgrzewamy, aż zgęstnieje. Następnie dodajemy mleko, świeżo zaparzoną kawę oraz szczyptę chilii. Mieszamy. Zamiast chilli można do kawy dodać cynamon i wanilię.