Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Różnokolorowe koktajle"
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 73
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12033
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1204
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 39
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 44
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1056
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 73
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12033
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1204
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 39
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 44
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 1056
Składniki
Koktajl zielony. Natkę umyj, odetnij łodyżki. Korzeń pietruszki i ogórka pokrój. Przygotowane włóż do blendera, dodaj sok z cytryny, całość zmiksuj. Gotowy koktajl przelej do szklanek, dekoruj plastrami ogórka.
Koktajl czerwony. Z buraków i marchewki wyciśnij sok. Do blendera włóż liście mięty, przypraw odrobiną soli i pieprzu. Dodaj zmielone liście do soku, dokładnie wymieszaj.
Koktajl pomarańczowy. Melona obierz, wyjmij pestki, marchew i jabłka obierz. Wszystkie pokrój w grubą kostkę i włóż do sokowirówki, wyciśnij sok. Przypraw go szczyptą imbiru.
CZAS: około pół godzinyŹródło: Dobry Tydzień