Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień to czas kiedy szczególnie powinniśmy wspomóc odporność organizmu. Aby zmniejszyć ryzyko przeziębień i infekcji warto sięgnąć po naturalne probiotyki np. kiszonki oraz owoce i warzywa, które bogate są w witaminę C.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1498
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 547
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1498
Składniki
Wszystkie owoce dokładnie umyj i osusz.
Pomarańczę obierz i podziel na mniejsze części. Jabłko pokrój na ćwiartki i pozbądź się gniazd nasiennych.
Do misy blendera wrzuć banana, pomarańcze, jabłko i wlej sok z kiszonej kapusty. Całość dokładnie zblenduj i przelej do szklanki.