Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszna przystaweczka z pieczywka czosnkowego,avocado i owocu persymony z dodatkiem żurawiny
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 93
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 207
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4699
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 82
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 198
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 93
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 207
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4699
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 82
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 198
Składniki
avocado przecinamy na pòł,wyciagamy pestkę,w zasadzie jak avocado jest pięknie dojrzałe to po przekrojeniu,pestka sama wyskakuje ;-) kroimy na plasterki persymonę też kroimy na plasterki pieczywko czosnkowe kroimy na małe kawałki,polewamy oliwà z oliwek układamy na przemian plasterki avocado i kaki polewamy sokiem z pomarańczy,dekorujemy żurawinà i doprawiamy chilli,solà I pieprzem Smaczności ;-)