Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BAGIETKA CZOSNKOWA Z DODATKAMI. NAJLEPSZA PRZEKĄSKA NA IMPREZĘ I GRILLA.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 176
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 592
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1553
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 176
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 592
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1553
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto ze sobą łączymy. Dokładnie wyrabiamy ciasto i odstawiamy na ok. 40 minut. przygotowujemy masełko czosnkowe. Ciasto wałkujemy na okrągły dość cienki placek i smarujmy masełkiem. Zwijamy w kształt bagietki i Nacinamy co ok. 4 cm i układamy składniki na przemian. Pomidor, ser salami. Na koniec smarujemy jeszcze masełkiem. pieczemy ok. 20 minut w temp, 220 stopni. Jeśli Znudził ci się odrywany chlebek ziołowy zrób koniecznie taką bagietkę czosnkową. Można przygotować ją na imprezę czy na grilla. Jest naprawdę świetna i serdecznie polecam.