Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu wystarczy doprawić na ostro ulubioną mieszanką przypraw i każdy zje je ze smakiem.
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 417
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1477
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5104
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 417
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1477
Przepis dnia
Pieczone ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem gorgonzola. To idealne danie...
Odsłon: 5104
Składniki
Mięso z rosołu trzeba obrać i z grubsza pokroić. Polecam obfitość przypraw, tak aby mięso było wyraziste w samej kanapce. Mięso podsmaża się z przyprawami do lekkiego zrumienienia. Ciepłe polecam do bezpośredniego spożycia, schłodzone mięso można położyć na kanapki przygotowywane na następny dzień.
Smacznego :)