Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne zapiekane bułeczki czosnkowe z parówkami. Co prawda danie nie należy to tych najzdrowszych, ale od czasu do czasu taki przysmak myślę, że nam nie zaszkodzi.
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 85
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 866
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 600
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 85
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 866
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 600
Składniki
Bagietki nacinany na środku, lekko rozchylamy. Smarujemy ketchupem – około 3-4 łyżek. Posypujemy startym serem mozzarella. Następnie układamy plastry salami. Układamy parówki. Jedną parówkę dzielimy na pół. Na koniec posypujemy serem. Składniki dzielimy sobie aby starczyło po równo na dwie bagietki. Jeżeli chcemy zrobić więcej bagietek wtedy będziemy potrzebować więcej składników. Bagietki czosnkowe zapiekamy 15-20 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni. Zapieczone Czosndogi smarujemy majonezem i ketchupem. Na koniec wykładamy pokrojoną rzodkiewkę i posypujemy prażoną cebulką.