Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wszystko co położymy na grillu zyskuje zna smaku i aromacie. Grillowane awokado z sałatką z młodego szpinaku i ogórka w sosie jogurtowym, a do tego kawałek wędzonego łososia i otrzymujemy niebanalną przystawkę. Smacznego.
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 28
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4510
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 376
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 50
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 28
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4510
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 376
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 50
Składniki
Awokado: Awokado kroimy na pół, wymyjemy pestkę. Skrapiamy sokiem z cytryny. Smarujemy olejem. Posypujemy solą i pieprzem. Grillujemy 1-2 minuty. Sałatka: Szpinak i szczypiorek drobno siekamy. Dodajemy pokrojonego w bardzo cienkie plasterki ogórka. Dodajemy jogurt, sól morską i pieprz do smaku. Mieszamy. Łosoś: Plastry łososia skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy koperkiem. Podanie: Do każdej połówki awokado wkładamy 1-2 łyżki sałatki. Na wierzchu układamy rulonik z łososia. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego.