Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z krewetkami na żytniej grzance
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3131
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 3131
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 270
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1411
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6476
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 222
Składniki
Rozmroź krewetki. W garnku zagotuj wodę z sokiem z cytryny. Do gotującej się wody wrzuć rozmrożone krewetki i gotuj 30 sekund. Rozpuść masło wrzuć i krewetki, podsmaż. Wbija jajka. Połącz z serkiem oraz musztardą, dopraw solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj z krewetkami z ziołami. Nakładaj na chleb np. żytni.