Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka przepięknie faszerowane i do tego bardzo pyszniutkie
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Jajka gotujemy,studzimy,przekrajamy na pół i wyciągamy żółtka. Pieczarki i cebulke kroimy drobniutko i podsmażamy Wszystko razem mieszamy z żółtkami,majonezem przyprawami i ostudzoną cebulką i pieczarkami. Na talerz kładziemy sałatę i wykładamy połówki jaj i uzupełniamy wcześniej przygotowanym farszem . Każdą połówkę z farszem posmaruj odrobiną majonezu i posyp drobno pokrojoną kolorową papryką i szczypiorem