Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane z chrupiącym boczkiem to świetna propozycja na Wielkanocny stół. Prosta i smaczna przystawka.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Składniki
Jajka gotujemy na twardo około 7 minut. Studzimy, obieramy i kroimy na pół. Z białek wyjmujemy żółtka i wrzucamy do miski. Boczek podpiekamy na patelni lub w piekarniku na chrupiąco. Upieczony boczek kroimy na drobną kostkę. Boczek dodajemy do żółtek. Dodajemy również majonez, przyprawy i poszatkowany szczypiorek. Całość dokładnie mieszamy. Farsz wykładamy łyżeczką na białka. Dekorujemy dowolnymi ziołami np: szczypiorek, koperek, pietruszka, rzeżucha. Smacznego