Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z tuńczykiem to szybka i łatwa do zrobienia przekąska, która zachwyci gości. Propozycja wręcz idealna na świąteczny stół.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 566
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 36
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 70
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 332
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 566
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 36
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 70
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 332
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Odstaw do ostudzenia, a następnie obierz każde z nich. Przekrój na pół i przełóż ugotowane żółtka do miski. Białka ułóż na półmisku. Żółtka rozdrobnij widelcem.
Tuńczyka otwórz, odlej z zalewy i posiekaj drobniej na desce. Przełóż do żółtek. Ogórki kiszone odsącz z wody, pokrój w kostkę, dodaj do miski. Ser żółty zetrzyj drobno na tarce, a cebulę posiekaj. Przełóż wszystko do żółtek. Dodaj łyżkę majonezu, musztardę, sól pieprz. Dokładnie wymieszaj.
Taką masę przekładaj z pomocą łyżki lub szprycy na białka. Udekoruj każde jajko odrobiną majonezu.