Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może się wydawać, że to ekstremalne połączenie, jednak panuje tutaj harmonia smaków. Sos jest wyśmienity, idealnie nada się też do sałatek.
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 208
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 208
Składniki
Bagietki rozcinamy na pół. Smarujemy (dół i górę) dżemem malinowym. Jajko, pomidor i ser kroimy na plasterki. Dorsza (najpierw kruszymy na mniejsze kawałki) miksujemy z majonezem i śmietaną. Na dół bułki kładziemy plastry pomidora, na to plastry jajka, polewamy sosem, układamy plastry sera, posypujemy posiekaną natką pietruszki, zakrywamy górą bagietki. Podajemy od razu po przygotowaniu.