Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa, zdrowa i smaczna propozycja. Może być podana na ciepło, jak i na zimno, doskonale sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5525
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 80
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5525
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 80
Składniki
Kaszę gryczaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Cebulę pokroić w kostkę. Szpinak oczyścić. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i zeszklić na nim przeciśnięty przez praskę czosnek oraz cebulę. Następnie dodać szpinak, chwilę podsmażyć. Następnie dodać kaszę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Kaszę przełożyć na talerzyki. Podać w ugotowanym na twardo jajkiem.