Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z indyka świetnie przyjmuje smaki, można je przyprawić jak wołowinę lub jagnięcinę, a jest zdecydowanie lżejsza.
patyczki szaszłykowe, tarka
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 144
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 856
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 170
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 94
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 121
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 144
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 856
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 170
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 94
Składniki
Do mięsa trzeba dodać dodatki i przyprawy. Cebulę i czosnek starłam na małym oczku. Mielone z indyka jest dosyć mokre więc przyda się więcej niż łyżka bułki tartej- raczej ile weźmie. Mięso trzeba odstawić aby stężało, potem natłuszczoną dłonią formuje się kofty na patyczkach, nie będą też przywierały do tacki.
Teraz wystarczy je zgrillować na rumiano.
Smacznego :)