Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne mielone nie tylko z mięsa.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 562
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Gotowałam groch przy okazji gotowania grochówki. Groch gotuje się do miękkości w osolonej wodzie z dodatkiem kminku mielonego. Potem groch rozdrabnia się widelcem ale niedokładnie. Jeszcze przyprawy, jajo i bułka tarta. Masę się wyrabia, odstawia do zestalenia a potem obtacza jeszcze solidnie w bułce tartej. Kotleciki smaży się na rumiano.
Smacznego :)