Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2638
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2139
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2234
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 79
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2638
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2139
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2234
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 79
Składniki
Wykonanie sosu: Koperek posiekać, połączyć ze śmietaną i zmiażdżonym czosnkiem. Możemy go chwilę schłodzić w lodówce, to będzie lepiej smakował. Wykonanie kotletów: Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu. Następnie ostudzić i wymieszać z mięsem, zmiażdżonym czosnkiem, jajkami i przyprawami do smaku. Wyrobić dokładnie masę. Kłaść łyżką na rozgrzany olej i smażyć małe kotlety z obu stron na złoty kolor. Podawać z sosem śmietanowym.