Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krakersy są doskonałą przekąską. Chrupiące, serowe, idealne do piwa. A do tego takie proste.
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 130
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 172
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 130
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 172
Składniki
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, rozwinąć na niej ciasto francuskie. Ciasto pokroić na małe kwadraty (o boku około 2cm). Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, rozsypać na cieście francuskim. Następnie posypać solą ziołową. Krakersy pieczemy w temperaturze 220st. ok. 10min. Trzeba kontrolować, mają lekko się przyrumienić.