Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na ziemniaczane łódeczki pieczone w białku z dodatkiem aromatycznego oregano. Wszystko bez dodatku oleju.
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5027
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 191
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 136
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1798
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 5027
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 191
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 136
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1798
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w "łódeczki". Białko ubijamy za pomocą miksera wraz ze szczyptą soli. Do "białkowej pianki" dodajemy suszone oregano i obtaczamy tym dokładnie nasze łódeczki. Następnie ziemniaczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posypujemy solą oraz pieprzem i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Pieczemy około 50 minut. Życzę smacznego! :)