Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta i efektowna przystawka, idealna dla niespodziewanych gości, według pomysłu Ani
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1707
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 106
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 812
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1707
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 106
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 812
Składniki
plastry łososia rozkładamy równomiernie na półmisku
z cytryny wyciskamy sok i rozlewamy na płaty łososia
teraz równomiernie smarujemy rybę chrzanem
awokado obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, rozkładamy na warstwie chrzanu
kapary odsączamy z zalewy, układamy na awokado
czerwoną cebulę bardzo drobno siekamy i układamy z niej następną warstwę
całość posypujemy drobno posiekanym koperkiem i gotowe, podajemy z bagietką, smacznego ;-)