Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaskowatość szczawiu gaszona delikatnym, śmietankowym posmakiem mozzarelli.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2639
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2143
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2235
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 79
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 844
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2639
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 2143
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 2235
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 79
Składniki
Szczaw myjemy, osuszamy i siekamy lub rozrywamy na mniejsze części.
Oliwki kroimy w talarki, pomidora, ogórki i mozzarellę na mniejsze cząstki.
Mieszamy wszystko w misce i dorzucamy kukurydzę.
Sporządzamy sos: mieszamy oliwę z musztardą i doprawiamy do smaku pieprzem i ziołami, polewamy nim sałatkę i jeszcze raz mieszamy. Serwujemy z chrupiącymi grzankami.