Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 598
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 100
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 216
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4798
Dzisiaj danie składające się z makaronu sera białego oraz truskawek. Jest to...
Odsłon: 598
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 100
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 216
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4798
Składniki
Zalewę zagotować i wystudzić. Śledzie posolić, popieprzyć i posypać przyprawą do ryb. Rozgrzać olej do smażenia. Śledzie panierujemy i smażymy na oleju. Cebulę kroimy w piórka. W jakimś dużym pojemniku układamy kawałki ryby na nią cebulę i znowu ryba i cebula, na koniec zalewamy wystudzoną zalewą, przykrywamy i odstawiamy na kilka dni do lodówki. U mnie to już na drugi dzień zaczynamy jeść bo nie możemy się już doczekać :) Smacznego