Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki serowe to hit każdej imprezy. Zawsze cieszą się ogromnym powodzeniem wśród gości. Obowiązkowo serwuj je w towarzystwie dipów.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Składniki
Ser mozzarella pokrój w słupki o grubości około 1 cm.
Do miski wbij jajka i rozkłóć je widelcem.
Do głębokiego talerza wsyp bułkę tartą.
Na patelni rozgrzej olej.
Paluszki serowe zanurz w jajku, następnie obtocz w bułce tartej i przełóż na patelnię z rozgrzanym olejem. Smaż z każdej strony na złoty kolor.
Paluszki serowe podawaj na ciepło w towarzystwie sosów. Smacznego!