Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w panierce jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 230
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 173
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 230
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie. W jednej miseczce wymieszać jajka z solą i pieprzem, do drugiej wsypać bułkę tartą. Przestudzone różyczki kalafiora obtoczyć w jajku i następnie w bułce. Smażyć na dość głębokim oleju do zarumienienia.