Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 26201
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 684
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 17638
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 149
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 26201
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 684
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 17638
Przepis dnia
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 149
Składniki
Ugotować ryż i przestudzić. Makrele obrać i pozbawić ości. Na oleju szklimy cebulę, posypujemy szczyptą cukru, następnie dodajemy do niej koncentrat pomidorowy.
Mieszamy z ryżem i makrelą. Doprawiamy do smaku i dodajemy 2-3 łyżki oliwy. Paprykarz można przełożyć do słoiczków, wlać na wierzch łyżkę oleju, zakręcić i przechowywać w lodówce przez 2 tygodnie.