Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre i tyle ;)
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4363
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 11
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 369
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 37
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4363
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 11
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 369
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 37
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i po wystudzeniu rozdrabniamy widelcem lub ścieramy na tarce, cebulkę drobno kroimy, dodajemy przecier pomidorowy, czosnek granulowany, oregano i bazylię, sól i pieprz, oraz szczypta cukru. Do złagodzenia smaku, można dodać trochę majonezu. Wszystko razem dobrze wymieszać - najlepiej mikserem. Pasta znakomicie smakuje z świeżym pieczywem, jak i w faszerowanych jajkach.