Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś piątek ,więc polecam na podwieczorek aromatyczną pastę ,której smak wzbogaca łodyga selera.
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 13
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 16
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2668
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1114
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 13
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 16
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2668
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1114
Składniki
Jajko ugotować na twardo ,oskubać i pokroić na drobno.
Tuńczyka osączyć z zalewy, rozgnieść dodać do jajka.
Łodygi selera pokroić na drobno ,dodać do pozostałych składników.
Skropić sokiem z cytryny doprawić solą ,pieprzem dokładnie wymieszać.Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać.
Bułki pokroić i nałożyć na każdy kawałek pastę.Smacznego!!!